ماده 137 قانون مالیات های مستقیم

 
 

در قانون مالیات های مستقیم، قسمتی از قانون مربوط می شود به معافیت ها که از ماده 132 معافیت ها و نحوه استفاده مودی از این مزایا شروع می شود و تا پایان ماده 146 ادامه دارد.

در ماده 137 گفته شده هزینه های درمانی مودی جز هزینه های قابل قبول است. اما چند نکته مهم :

1- هزینه های انجام شده باید به تایید بیمارستان یا درمانگاه مربوطه مورد تایید وزارت بهداشت برسد.

2- پرداخت حق بیمه به موسسات بیمه بابت انواع بیمه های عمر و زندگی و بیمه های درمانی جز هزینه های قابل قبول می باشد

3- بیمه های عمر و زندگی مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود

4- در مورد بیماران صعب العلاج علاوه بر پوشش هزینه های درمانی به عنوان هزینه های قابل قبول، هزینه مراقبت و توانبخشی هم از ماخذ مالیاتی کسر می شود.

در این ویدیو قصد داریم به شما کمک کنیم تا بتوانید با استناد به ماده 137 قانون مالیات های مستقیم هزینه های پزشکی که انجام می دهید را از ماخذ مالیاتی کسر کنید.

 

حتما بخوانید : کتاب مالیات بر ارزش افزوده ویژه انبارداران

 

برای درک بهتر شما از این ماده متن ویدیو رو آماده کرده ایم.

 

 
 
 

 
 

سلام به همراهان عزیز شرکت آسان تجارت ملل

خیلی از صاحبین مشاغل و انبارها سوالاتی داشتن در خصوص هزینه های پزشکی که برای افراد تحت تکفل خودشون انجام میدن و پرسیده بودن این هزینه ها آیا جزء هزینه های قابل قبول برای سازمان امور مالیاتی هست یا نه ؟

این مطلب رو باید بدونین که طبق ماده 137 قانون مالیات های مستقیم در صورتیکه صاحبین مشاغل یا اشخاص حقیقی یا صاحبین انبارها هرگونه هزینه های پزشکی رو برای افراد تحت تکفل خودشون انجام بدن.

نکته اینکه هنگام پر کردن اظهارنامه مودی باید تمامی اسناد و مدارکی که می تواند هزینه های درمانی را اثبات کند به سازمان امور مالیاتی ارائه کند.امیدوارم مطالب گفته شده برای شما مفید بوده باشد.

 

متن ماده 137 قانون مالیات های مستقیم:

 

ماده ۱۳۷- هزینه‌های درمانی پرداختی هر مودی بابت معالجه خود یا همسر و اولاد و پدر و مادر و برادر و خواهر تحت تکفل در یک سال مالیاتی‌ به شرط این که اگر دریافت‌ کننده موسسه درمانی یا پزشک مقیم ایران باشد دریافت وجه را گواهی نماید و چنانچه به تأیید وزارت بهداشت، درمان و ‌آموزش پزشکی به علت فقدان امکانات لازم معالجه در خارج از ایران صورت گرفته است پرداخت هزینه مزبور به گواهی مقامات رسمی دولت ‌جمهوری اسلامی ایران در کشور محل معالجه یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد، همچنین حق بیمه پرداختی هر شخص حقیقی‌ به موسسات بیمه ایرانی بابت انواع بیمه‌های عمر و زندگی(۱) و بیمه‌های درمانی از درآمد مشمول مالیات مودی کسر می‌گردد.

در مورد معلولان و بیماران خاص و صعب العلاج علاوه بر هزینه­ های مذکور هزینه مراقبت و توانبخشی آنان نیز قابل کسر از درآمد مشمول مالیات‌ معلول یا بیمار یا شخصی که تکفل او را عهده ‌دار است می‌باشد.


accbook

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : هزینه ,ماده ,مالیات ,بیمه ,درمانی ,پزشکی ,قانون مالیات ,قابل قبول ,سازمان امور ,امور مالیاتی ,خودشون انجام ,وزارت بهداشت، درمان ,تکفل خودشون انجام
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدرسه ی شاداب Anthony فروشگاه اينترنتي رنگين شاپ(مرجع تخصصي کالاي ديجيتال) دنياي اينترنت گنجینه سوالات مقطع ابتدایی Kelsey بازرگانی سینا milad Whitney